maatschap-puzzel

Wie zijn wij?

De Maatschapsontwikkelaars is een initiatief van twee bevlogen coaches die beiden een juridische achtergrond en brede expertise en ervaring op het gebied van teamontwikkeling hebben. Die brengen wij samen ten behoeve van het specifieke marktsegment van maatschappen en partnerorganisaties voor advocatuur en notariaat.

Stefan Pieters

Gebruik makend van meer dan 25 jaar commerciële ervaring, help ik als trainer, coach en adviseur professionals inzicht in eigen kracht te krijgen om die in te kunnen zetten voor het opbouwen van een sterke relatie met klanten. Met enthousiasme en creativiteit stimuleer ik professionals om de mogelijkheden van samenwerking op te zoeken en te benutten.

Na mijn studie rechten werkte ik o.a. bij ABN Amro en Deloitte. Bij de laatste heb ik van dichtbij de dynamiek van een maatschap leren kennen en ben ik onder de indruk geraakt van zowel de enorme potentie als de uitdagingen die deze vorm van samenwerken met zich meebrengt.

Mijn open stijl en oprechte interesse stellen me in staat met een frisse blik naar organisaties te kijken, me daarbinnen gemakkelijk te bewegen en mensen te stimuleren om te doen wat nodig is.

Guido Geenen

Al meer dan 15 jaar word ik als trainer en coach gedreven door de ambitie het beste uit organisaties, teams en mensen te halen. Soms door onbenut potentieel te helpen mobiliseren waar men zich niet altijd van bewust is, soms door beperkingen op te ruimen die benutting van dit potentieel in de weg staan. Ik doe dat op mijn eigen karakteristieke manier: authentiek, geïnspireerd, respectvol, soms confronterend, en altijd integer.

Mijn ruime ervaring binnen een grote diversiteit aan organisaties en teams stelt me in staat de specifieke context waarin iemand functioneert snel te duiden. Mijn juridische achtergrond maakt dat ik nog altijd veel affiniteit voel met het bijzondere metier van advocaat. Omdat elk verandertraject uiteindelijk toch vooral draait om gedrag, ervaar ik mijn vermogen dit gedrag snel zichtbaar en bespreekbaar te maken in een context die ik gemakkelijk begrijp als mijn belangrijkste asset.